Despre noi

Feedback Start-up Nation

Am aflat de programul Start-Up Nation din media și publicitatea firmei de consultanță de pe rețelele de socializare.

Programul Start Up Nation ne-a ajutat în dezvoltarea afacerii prin achiziționarea echipamentelor necesare în producție. Activând într-un sector unic (prelucrare melci pentru obținere produse finite din carne de melci), proiectarea cât și confecționarea acestor utilaje este extrem de costisitoare. Achiziția acestor echipamente a fost primordială în pornirea afacerii.

Afacerea noastră este una de familie și are ca și obiect principal de activitate prelucrarea moluștelor.

Doar cu utilaje specifice fluxului tehnologic poți desfășura această activitate. 

Performanța echipamentelor este definitorie în atingerea standardelor de calitate de pe piață. Procesul nostru tehnologic de prelucrare este unul specific, în țară activând înca 4 fabrici cu același profil.

În urma prelucrării se obțin produse din carne de melci și cochilii.

Un alt produs finit din melci este preparat având la bază o rețetă franțuzească. Acest semipreparat congelat este o delicatesă în bucataria franțuzească.

Visul nostru este să obținem o varietate de produse din melci cu utilizare atât în industria alimentară cât și în aria cosmetică și farmaceutică.

Dorim să ne dezvoltăm, pentru a putea satisface cerințele cantitative și calitative ale clienților. În viitorul apropiat ne vom concentra atenția și pe inovație de produse din subprodusele obținute în urma prelucrării melcilor.

Participare la Târgul Internațional de Helicicultură din Cherasco

Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Contact: